• Udlændingestyrelsen åbner nyt asylcenter

    Publiceret 29-03-2022
    Indkvartering

    Set i lyset af den nuværende situation er det fortsat nødvendigt med yderligere kapacitet i indkvarteringssystemet. Udlændingestyrelsen åbner derfor et nyt asylcenter, Center Holstebro Sygehus, i Hols..

  • Udlændingestyrelsen åbner nyt asylcenter

    Publiceret 25-03-2022
    Indkvartering

    Set i lyset af den nuværende situation er det fortsat nødvendigt med yderligere kapacitet i indkvarteringssystemet. Udlændingestyrelsen åbner derfor  et nyt asylcenter, Center Skalstrup, i Roskilde Ko..

  • Levering af særlige indkvarteringsydelser til voksne udlændinge udbydes

    Publiceret 25-03-2022
    Indkvartering

    Udbud åbnes for interesserede, som vil byde på opgaven med at levere særlige indkvarteringsydelser for voksne asylansøgere og udlændinge uden lovligt ophold, som er under Udlændingestyrelsens forsørge ...

  • Første person optaget på forbudslisten

    Publiceret 23-03-2022

    Udlændinge- og integrationsministeren har i dag den 23. marts 2022 truffet afgørelse om optagelse af den første fysiske person på forbudslisten over fysiske og juridiske personer, som modarbejder elle ...

  • Udlændingestyrelsen åbner to nye asylcentre

    Publiceret 21-03-2022
    Indkvartering

    Set i lyset af den nuværende situation er det fortsat nødvendigt med yderligere kapacitet i indkvarteringssystemet. Udlændingestyrelsen åbner derfor et nyt asylcenter, Center Lindelse, i Langeland Kom..

  • Udlændingestyrelsen åbner nyt asylcenter

    Publiceret 21-03-2022
    Indkvartering

    Set i lyset af den nuværende situation er det fortsat nødvendigt med yderligere kapacitet i indkvarteringssystemet. Udlændingestyrelsen åbnede derfor et nyt asylcenter, Center Skærbæk, i Tønder Kommun..

  • Udlændingestyrelsen åbner nyt asylcenter

    Publiceret 13-03-2022
    Indkvartering

    Set i lyset af den nuværende situation er det fortsat nødvendigt med yderligere kapacitet i indkvarteringssystemet. Udlændingestyrelsen åbner derfor et nyt asylcenter, Center Dokkedal, i Aalborg Kommu..

  • Udlændingestyrelsen åbner tre nye asylcentre

    Publiceret 11-03-2022
    Indkvartering

    Set i lyset af den nuværende situation er det nødvendigt med yderligere kapacitet i indkvarteringssystemet. Udlændingestyrelsen åbner derfor tre nye asylcentre i dag fredag den 11. marts 2022. Det d..

  • Udlændingestyrelsen offentliggør nu seneste, registrerede tal vedrørende ukrainske statsborgere

    Publiceret 04-03-2022
    Tal og statistik

    Fra i dag den 4. marts 2022 offentliggør Udlændingestyrelsen dagligt seneste, registrerede tal vedrørende ukrainske statsborgere. Tallene omfatter både Udlændingestyrelsens og SIRIs sagsområder, og ve..

  • Få svar på spørgsmål om ukrainske statsborgere i Danmark

    Publiceret 02-03-2022
    Indrejse og ophold

    Udlændingestyrelsen har netop lanceret første udgave af en informationsside, der indeholder en række hyppigt stillede spørgsmål og svar, som vedrører ukrainske statsborgere og deres ophold i Danmark.